Olegs писал(а): ↑02 февраля 2023, 02:53
...ну,якось так. :af:
Приймається, дякую за пояснення щодо НАЗВИ пісні. Ці моменти слушні для фонограмних виконавців. Там пісня звучить/триває, наприклад, 3.57 що в концертному, що в альбомному виконанні, хоч на ZDF хоч на Sopot.
Але КОНЦЕРТНІ виконання ЗАВЖДИ відрізняються аід студійних, Ви ж знаєте
А ще й коли в різні роки на різних майданчиках записано!
А ще недайБоже - склад колективу змінився! :av:
Найкращий приклад - як гітарні партії Блекмора виконував Стів Морс. Він докладав до того ЗВИЧНОГО НАШИМ ВУХАМ щось "своє"

Але це вже не та мелодія! Не та тривалість!
Це зовсім інша пісня! :am:
Наша дискусія - недоцільна, бо постає оте саме ІМХО.
Але я й досі вважаю, що "загальні"(Music video from youtube, Movie songs, тощо) треба відокремити від "конкретики" - Amanda Lear, Boney M (думаю зрозуміло про що я?)
По-друге. Знайшовши в переліку отого всього назву теми Polish music, я впевнений, що під тою шапкою згодом(коли захочу) зможу пошукати і рок, і дискополо, джаз, міський фолк, а навіть реп і психоделічний рок.
Але питання - ЧОМУ польську музику не було так само дрібно пошинковано, як італійську?
------------
И СПЕЦИАЛЬНО ДЛЯ СТАРОГО ХИППИ ПЕРЕВЕДУ-----(почему вдруг
Магу это все "знать необязательно"?????????????????
Olegs писал(а): ↑02 февраля 2023, 02:53
...ну как-то так. :af:
Принимается, спасибо за объяснение по
названию песни. Эти моменты удобны для так мной называемых фонограммных исполнителей. Там песня звучит/длится, например, 3.57 что в концертном, что в альбомном исполнении, хоть на ZDF хоть на Sopot.
Но КОНЦЕРТНЫЕ исполнения ВСЕГДА отличаются от студийных, Вы же знаете

А еще и когда в разные годы + на разных площадках записано!
А еще не дай Бог – состав коллектива изменился! :av:
Лучший пример – как гитарные партии Блэкмора исполнял Стив Морс. Он прилагал к тому привычному нашим ушам что-то "свое"

Но это уже не та мелодия! Не та продолжительность!
Это совсем другая песня! :am:
Наша дискуссия - нецелесообразна, потому что возникает то самое ИМХО.

Мое у меня, Ваше - при себе.
Но я до сих пор считаю, что "общие" (Music video from youtube, Movie songs и т.д.) нужно отделить от "конкретики" - Amanda Lear, Boney M (думаю понятно о чем я?)
Во-вторых.
Найдя в перечне "этого всего" название темы Polish music, я уже уверен, что под этой шапкой впоследствии (когда захочу) смогу поискать и рок, и дискополо, джаз, городской фолк, а даже рэп и психоделический рок.
Но возникает вопрос – ПОЧЕМУ польская музыка не была так же мелко пошинкована, как итальянская?